16. 8. 2013

Technická podpora ještě výkonněji

Uživatelům našich softwarových řešení poskytujeme podporu a servis také pomocí možnosti vzdáleného připojení na jejich PC.
K bezpečnému a komfortnímu spojení mezi počítači používáme moderní program Team Viewer.

 

Tímto způsobem lze provádět kontroly naší aplikace ve Vašem PC, prvotní instalaci a zprovoznění nebo jen změny nastavení. Zaškolení provádíme nejraději osobně, ale jednoduché informace lze sdělit a předvést i takto za pomoci předvedených úkonů na PC, které je promítnuto přes projektor více uživatelům a doprovázeno mluveným slovem např. přes skype na reproduktory.
Jsme certifikovaným Partnerem Microsoft a v kombinaci s vhodnými aplikacemi jsme schopni kontrolovat a řídit také připojený ruční terminál PDA s Windows CE/Mobile. Ten se používá pro naše řešení jako jsou MOBILNÍ SKLADNÍK, INVENTURA MAJETKU nebo QUALTIN.

Domluvená vzdálená kontrola PC i s ovládáním připojeného terminálu PDA vypadá např. takto:

Pokud používáte řešení Mobilní skladník a Inventura majetku, doporučujeme Vám uhradit si také položku roční podporu!
Získáte přednostní a levnější služby servisů, prodlouženou záruku a poradenství k řešením zdarma. Informace na obchodním oddělení tel. 517 543 011, 024.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů