30. 5. 2017

Mobilní skladník

verze 7.0

Vydali jsme novou verzi aplikace, která se může pochlubit téměř sedmi stovkami licencí (tj. ručních terminálů). A to počítáme současnou generaci softwaru pro terminály s Windows Mobile, CE resp. Embedded. 

MOBILNÍ SKLADNÍK v nejnovější verzi je k dispozici nejen pro všechny uživatele s aktuální roční podporou, ale i pro nové zákazníky, kteří mají zájem o tuto nadstavbu pro skladové systémy. Aplikace totiž umožňuje rychlou a správnou tvorbu skladových dokladů pro příjem, výdej, převod či inventuru – používá totiž mobilní ruční terminály s vestavěným snímačem čárových kódů. 

Co je nového?

Mobilní skladník je už natolik rozsáhlý a obsahuje tolik různých možností a uživatelských nastavení, že v mnohé funkčnosti již není co vylepšovat. Po skoro 3 letech jsme sáhli k dalšímu drobnému rozšíření komunikační datové struktury mezi ERP systémy a MSU v terminálu:

Zvětšení délky názvu produktů v datech ze systému do terminálu z 40 na 50 znaků

MSU z terminálu informuje pouhým jedním znakem u položek, zda bylo zboží skladníkem řádně snímáno nebo jen vybráno ručně

Uživatelé systému ABRA mohou v terminálu nově používat seznam zakázek

Novinky ke zvýšení komfortu uživatelů

Příkazy na displeji terminálu pro wifi posílání dat jsou přímo na hlavní obrazovce

Příjemky nebo výdejky vytvořené dle objednávky je možné v terminálu vyhledávat i dle kódu objednávek

Do terminálu lze aktualizovat lokace skladů a jejich obsah bez nutnosti aktualizovat další data

Rychlejší snímání více volitelných údajů z tzv. „paletových“ čárových kódů – např. č. palety a hmotnost současně

Souhrn všech novinek poskytujeme s popisem i obrázky v příručce k aplikaci (viz MSU Synchronizátor, kapitola 6.)

Aktualizaci nové verze MSU verzi je vhodné konzultovat s Vaším dodavatelem skladového informačního systému, aby byla zaručena optimální kompatibilita a součinnost.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů