13. 12. 2017

Unitech EA600 – Android terminál „vše v jednom“

Vypadá to, jako by se s novinkami z Unitechu roztrhl pytel. Nejenže jsme tu nedávno měli článek o výhodném balení terminálu HT510, jehož balení AE600 napodobuje. Také jsme zkoušeli prstýnkový snímač MS650, který má s EA600 společný zase operační systém Android.

Sejme úplně všechno

V čem se ale terminál EA600 liší a v čem vyniká jsou jeho snímací schopnosti. Každého zaujme integrovaná schopnost snímat kromě 1D kódů také 2D kódy a není třeba nic nastavovat nebo přepínat.

Sympatické jsou také možnosti nastavení snímání jako „Picking“ mód, který využijete ve chvíli, kdy máte etiketu, na které je několik kódu a vy si chcete být jisti, že budete snímat právě ten, který potřebujete. Tímto nastavením se aktivuje nasvícený čtvereček, kterým vybraný kód zaměříte.

Další konfigurací lze nastavit bezproblémové čtení kódů z displeje telefonu nebo jakéhokoliv jiného zařízení. Dnes není výjimečné, že se veškeré vstupenky nebo slevové kupóny nacházejí v mobilním telefonu ať už třeba ve formě smsky nebo v konkrétní aplikaci a jejich využívání je čím dál tím víc podporováno.

Unitech nasazuje Android

Volba operačního systému Android odbourává další práce techniků při připojování nebo nastavování. Většina z nás tento systém používá denně prostřednictvím mobilních telefonů, práce je tedy snadná a takové připojení k Wifi není nic jednoduššího. Unitech tak trochu zalepuje díru na trhu, jelikož terminály s Androidem dosud nebyly dostupné. Jedinou další variantou s tímto operačním systémem jsou potom tablety speciálně upravené do průmyslu.

Vše v jednom

Unitech tomuto terminálu přiřkl přídomek „all in one“ a je opravdu málo věcí, co by mu chybělo.

Jak už bylo zmíněno, stejně jako HT510, najdete v balení daleko více, než bylo dosud běžné. Krabice obsahuje navíc dobíjecí a komunikační staničku, USB kabel, baterii a zdroj. Kromě toho jsou součástí také všechny identifikační a komunikační prvky –  zmíněný 2D snímač, WiFi, GSM, NFC, BT, USB OTG.

Vzhled terminálu připomíná mobilní telefon, má velký dotykový displej, který se snadno ovládá prsty. Skener se spustí po stisknutí modrého tlačítka umístěného na boku terminálu. Varianta na pravé i levé straně umožňuje jednoduché použití pro praváky i leváky. Stejně jako všechny terminály Unitechu se jedná o odolný terminál, který je utěsněn proti vodě a prachu a přečká i několikanásobně upuštění z výšky až 1,5 metru.

A samozřejmostí je, že u nás najdete vše, co o terminálech značky Unitech chcete vědět, stejně tak i nadstandardní služby jako konzultace a poradenství nebo kompletní servisní zázemí. Pro více informací nás kontaktujte.

Klíčové vlastnosti

2D Imager pro čtení 1D i 2D kódU

operační systém Android 5.1

1, GHz procesor, 2GB RAM a 8GB ROM paměť

5″ barevný TFT-LCD HD displej s rozlišením 720×1280 pixelů

8MPx zadní kamera

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G GSM

průmyslové krytí IP65

výdrž baterie 10 – 12h operačního času

Mám zájem o Unitech EA600

Zanechte nám vaše kontaktní údaje a my se vám co nejdříve ozveme, nebo nám rovnou zavolejte 🙂

    nebo nás kontaktujte na