1. 11. 2018

Reportáž workshopu „Sběr dat z výroby“

Technologie se neustále mění a je třeba na neustálé změny umět reagovat. Dne 25. září se v prostorách naší společnosti uskutečnil první z cyklu plánovaných workshopů, tento konkrétně na téma: Sběr dat ve výrobě.  Jaké jsou možnosti sběru dat z výroby, jaké novinky se vyplatí pořídit z oblasti hardwaru a co vše vám pro tuto problematiku můžeme nabídnout z vlastních produktů a řešení… 

Pozvaní přednášející

Přednášeli jak naši odborníci na danou problematiku, tak kolegové ze slovenského Bartechu, kteří představili  svá vlastní řešení. Po občerstvení následovalo představení novinek společnosti Zebra Technologies, kterou zastoupil pan Boris Keszeg.

Vlastní demo pracoviště pro ukázku reálných situací

Zbývající čas byl využit k praktickým ukázkám na demo pracovišti, které imituje reálný výrobní provoz. Součástí pracoviště jsou Semboxy (vlastní terminály, které vyvíjíme), snímače čárového kódu, termotransferové tiskárny do průmyslu a to vše napojeno na výrobní systém xTrace.

Počet zúčastněných předčil naše očekávání a pozitivní reakce nám daly impuls k tomu, abychom pro Vás semináře i nadále připravovali. Dominika Vařeková z firmy Honeywell Aerospace například uvedla: „Bylo to dynamické, doplněné o příklady z praxe, spokojenost.“ Podívejte se na krátkou ukázku průběhu semináře ve videospotu.

Odebírejte novinky

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module 

Zásady ochrany osobních údajů