21. 10. 2019

LabelView 2019 – software pro tisk etiket s čárovými kódy

LabelView je skvělé řešení pro návrh a tisk etiket s čárovými kódy. Obsahuje všechny potřebné funkce pro jednoduché navrhování etiket jako vkládání textu, všech nejběžnějších druhů čárových kódu a grafických objektů. Software pracuje tak, že co vytvoříte na monitoru, to bude na etiketě.

Novinky

LabelView 2019 přináší se svou novou verzí spousty změn. Největší změny nastaly v licencování produktu. Nyní lze licencovat jak způsobem klasickým, kdy si zákazník zakoupí běžnou (doživotní) licenci, která obsahuje roční podporu a upgrady softwaru po dobu jednoho roku, tak způsobem předplácení.

Předplacená licence softwaru LV 2019 má spousty výhod. Například při několikaletém využívání softwaru máte vždy novou verzi, protože součástí předplacené licence jsou i upgrady softwaru (je možná i verze s upgrady a podporou).

Teklynx nabízí čtyři verze licencování: Offline, Platinum, Online a verzi s USB hardwarovým klíčem.

Verzi Offline využijete nejlépe, pokud nemáte přístup k internetu – při používání softwaru v této verzi jej není potřeba (nelze zakoupit doživotní licenci, pouze předplacenou). Verze Platinum využívá internetu pouze při spuštění softwaru, při používání softwaru jej nepotřebuje a lze ji přesunout z jednoho počítače na druhý až sedmkrát. V neposlední řadě je verze Online, která využívá internet po celou dobu běhu softwaru.

U verze USB s Hardwarovým klíčem není potřeba internetu stejně jako u verze Offline, s tím rozdílem, že pokud USB se softwarem uživatel ztratí, není již možné licenci obnovit a je potřeba zakoupit novou. Je tedy výhodnější zvážit koupi Offline verze, kterou lze v případě poruchy PC reaktivovat až čtyřikrát.

Software je k dostání ve třech edicích: 
LabelView Basic
Základní edice pro tisk štítků bez možnosti propojení s databází, dokáže splnit většinu základních požadavků.
LabelView Pro
Tato edice se doporučuje pro jednoduší operace spojené se značením čárovými kódy, obzvláště pak pro ty s ručním zadáváním dat.
LabelView Gold
Nejvyšší edice, která obsahuje veškeré funkce edice Pro spolu s pokročilými nástroji pro navrhování.

Mám zájem o LabelView 2019

Zanechte nám vaše kontaktní údaje a my se vám co nejdříve ozveme, nebo nám rovnou zavolejte

    nebo nás kontaktujte na