25. 5. 2020

Zahradní centra a zahrádkáři pozor!

BARTECH – čárové kódy nabízí plastové etikety, které vám „udělají pořádek“ v záhoncích i v regálech. Vybrat si můžete ze 750 výseků různých tvarů včetně potisku na přání, nabízíme také zakázkový rozměr či předtisk loga.

Teď by měli zbystřit všichni ti, kteří provozují zahradnická centra, menší zahradnictví, obchůdky s květinami nebo zkrátka se jen rádi rýpou v hlíně ve svých zahrádkách nebo na chalupách a potřebují v desítkách či stovkách rostlin a květin udělat přehledný, jednoduchý a cenově velmi dostupný systém. Češi jsou totiž národ zahrádkářů a chalupářů, a tak je pro některé chaos v záhoncích doslova noční můrou.
A protože naši milí zákazníci z oblasti zahradnictví v minulých dnech zažívali a stále ještě zažívají obrovský BOOM poptávky po všem možném, co se zahradničení týká, přišli jsme na základě jejich poptávky s drobnou, ale o to užitečnější vychytávkou, která je prakticky nezničitelná!
Totiž s odolnými plastovými etiketami!

„Kromě samolepících etiket jsou totiž mezi zahrádkáři oblíbené také „provlékačky” a „šipky” které jsou taktéž potisknutelné. Zákazníkovi rádi pomůžeme s návrhem rozměru, materiálu, lepidla, a v případě zájmu je taky můžeme potisknout přesně dle přání zákazníka,“ popisuje Ivo Příkazký z obchodního oddělení Bartech – čárové kódy.

A jak se konkrétní potřeby našich zákazníků vlastně řeší?

Třeba v případě takto zdánlivě jednoduchých požadavků, které ale ve velkém zahradnickém provozu mohou mít cenu zlata, protože umí ušetřit čas a zefektivnit a zlevnit tak celý proces skladování a prodeje?
„Většinou jde o proces ladění, kdy zákazníkovi zasíláme vzorky materiálu i s různými druhy lepidel a on si je testuje přímo na jejich řešení. To znamená, že je nechá nějakou dobu na slunci, na dešti a podobně, aby si otestoval povětrnostní vlivy na ten který materiál. Potom si vybere ze seznamu více než 750 výseků, tedy rozměrů, které nabízíme, a pokud by si nevybral, umíme nabídnout také zakázkový rozměr. V některých případech děláme také různé tvary a předtisky například loga atd.,“ doplňuje ještě Ivo Příkazký.

Řešíte podobný problém?
Kontaktujte nás na e-mailu obchod@bartech.eu.

 

Odebírejte novinky

Zásady ochrany osobních údajů