27. 10. 2021

Výrobní software

Bez spolehlivého výrobního softwaru na míru se ve výrobní firmě neobejdete. Využívá se k efektivnímu plánování a řízení výroby nebo kompletaci výrobků. Jedním z nejrozšířenějších u českých firem je ERP systém.

V Bartechu jsme se pustili do vlastního výzkumu a vývoje aplikací pro automatickou identifikaci. Naprogramovali jsme systémy automatizace sběru dat, sledování, a označování ve výrobě, takže nabízíme našim zákazníkům řešení dle jejich požadavků a představ.

 

  • Na sledování, řízení a kontrolu se specializuje xTrace. Díky tomu, že pracuje s aktuálními výrobními daty v reálném čase, umožňuje rychle reagovat na situace ve výrobě a zefektivnit výrobní proces.
  •  
  • xMost (Monitorování Strojů) – sbírá výrobní data a ukládá digitální i analogová data, který následně přehledně zobrazí ve webové aplikaci přístupné z jakéhokoli internetového prohlížeče. Tak můžete monitorovat nejen aktuální stav pracoviště, ale i vývoj produkce v čase.
  •  
  • Zakázkový software (například výrobní informační software mWorks pro společnosti dodávající materiál na výrobu nábytku a nářezová centra. Díky němu zákazník přesně ví, v jaké fázi se jeho objednávka nachází (od zahájení výroby až po expedici zakázky).

 

Vhodně zvolený výrobní software zjednoduší život ve firmě, ušetří čas, náklady a zefektivní výrobu.

Odebírejte novinky

Zásady ochrany osobních údajů